www.strandjagtforeningen.dk
Tilbage til: Portalen | Forsiden
  Temaoversigt >> Læs indlæg  
  Side 1 af 1
Udsendelse af Jæger
 


Flemming Toft

Total antal indlæg : 13Skrevet d. 27-09-2012 13:38:24
________________________________

Modtaget fra Danmarks Jægerforbund:

Jægers oktober-nummer vil blive distribueret af både Bladkompagniet og Post Danmark.

Danmarks Jægerforbund har løbende fulgt udviklingen i Bladkompagniets bestræbelser på at skabe høj kvalitet i uddelingen af adresserede blade. Kvaliteten er nu så god, at vi fremover tør satse på en distribution af Jæger, hvor Bladkompagniet distribuerer godt 70 % af oplaget, mens Post Danmark tager sig af de resterende ca. 30 %.

Det er klart, at der i en sådan overgangsperiode kan opstå nogle problemer med leveringen af Jæger visse steder, men de vil i givet fald hurtigt blive udbedret, således at ingen vil opleve en forskel i modtagelsen af Jæger i forhold til i dag. Vi håber på, at de, som måske oplever lidt problemer i begyndelsen, vil have en smule tålmodighed. Vi kan oplyse, at denne ændring af distributionen vil betyde en ganske betragtelig reduktion af Jægerforbundets omkostninger til distribution.

Hvis jeres medlemmer ikke har modtaget Jæger to hverdage efter den seneste udleveringsdato, som kan ses i den foregående måneds udgave af Jæger, vil vi bede om, at der bliver sendt en e-mail til medl@jaegerne.dk.

Med venlig hilsen / Yours sincerely

Danmarks Jægerforbund /Danish Hunters' Association

Stig Tjellegaard Møller

Konstitueret direktør

 

Danmarks Jægerforbund

Højnæsvej 56

DK 2610 Rødovre

Telefon / phone +45 8888 7500

Telefax +45 3672 0911

www.jaegerforbundet.dk

 

  Side 1 af 1
 
Copyright © Landsbyhjemmeside.dk