Bekræft indlæg i gæstebog

Skrevet af Anders d. 29/9-2014
Hej Strandjægere.
Jeg har for år tilbage været medlem af jeres forening, men grundet studiemæssige årsager er jeg flyttet til Odense og er nu medlem af Syddansk Akademisk Jagtforening.
- Jeg har denne sæson kastet mig ud i hav- og strandjagten, især på Odense Fjord, og skriver for at spørge til om der er nogen der kan give nogle råd omkring edderfuglene i området omkring Als og Sønderborg bugt. Jeg skal besøge mine forældre i efterårsferien og tænker på at prøve mig frem med motorbådsjagt. Håber på at få nogle svar.

Med jæger hilsen
Anders

Skrevet af Kristian Hjerresen d. 5/6-2013
Overskrift på Dr.dk
Søgårdlejrens areal er med, så mon det er noget for vores forening at lægge billet ind på det.??

Nu kan du snart gå på jagt på militærets øvelsesområder
Nu får civile jægere også mulighed for at gå på jagt på militære øvelsesterræner. Tidligere var det forbeholdt forsvarets ansatte, ministre, kongehuset og andre specielt indbudte.

Skrevet af Thor Hattesen d. 25/1-2012
Hej.
Hvornår kommer der skyde-tider ind på hjemmesiden ???
Mvh. Thor Hattesen.

Skrevet af Carsten hellmann d. 4/10-2011
Igen en dejlig tur med Polens klubben, denne gang på hjorte jagt,sammen med 2 brave " knægte " sønderjyder Hans Christian Petersen ( Hansi ) og Kurt Andersen.
En stor tak fra mig for et nogle hyggelige dage med en god humor og ironi og skål i vodka, håber vi ses
Venlig hilsen Carsten

Skrevet af Carsten Hellmann d. 10/6-2011
En lille hilsen og en stor tak fra en FYNBO der af omveje" en der kendte en, som kendte en anden, som så kunne henvise til Strandjagtforeningen`s Polens Klub," (Søren) som jeg kontaktede med et ønske om at komme på Bukkejagt i Polen. Jeg blev på trods af at jeg var fynbo vel modtaget, og dage/natten hvor vi skulle samles og køre og jeg skulle hilse på og ses an. Jeg håber at jeg efter en dejlig tur med mange bukke og et svin er blevet godkendt, jeg var i hvertfald glad for at være sammen med 8 sønderjyder, hvor der for mig opstod et dejligt jagtkammeratskab. Jeg håber ikke det er sidste gang jeg er med. ---------- Og så lige en stor tak til Viktor og han hustru for at de ville se os/mig til frokost her den 10 juni, en god afslutning på en god Polensjagt,Tak til jer alle.

Med Venlig hilsen og et MOJEN
Carsten