• Broager tid og sted

• Skydning - 300 meter

• Skydninger ved. Alsjægerne

Riffelskydning

Alle vores riffelskydninger foregår på Skrækkehøj 7,  6310 Broager i samarbejde med
    Broagerlands Skytteforening.

Her har vi mulighed for at skyde med jagtriffel på 200 meter og 100 meter samt mærkeskydning og desuden salonriffel på 50 meter. Hvornår vi skyder med jagtriffel og på hvilken afstand, samt salonriffel er nærmere beskrevet under punktet:
    Broager Tid og sted.

Vi er altid flere instruktører tilstede, så ønsker du hjælp eller undervisning så spørg, og vi vil gøre vores yderste for at du får en god skydeoplevelse.

Alle der er medlem af Jægerforbundet eller Strandjagtforeningen er velkommen til vores skydninger.

Hvis du ikke har en riffeltilladelse, eller ikke er medlem af overstående forening, så skal du kontakte den ansvarlige skydeleder, som så vil vurder om du kan deltage og eventuelt låne en jagtriffel.

Kontakt person: Kim Skriver - mail:  kimskriver@bbsyd.dk