• Broager tid og sted

• Riffel prøver

• Skydninger ved. Alsjægerne

Broager tid og sted

Vi skyder på Skrækkehøj på følgende datoer i 2020 :

Fredag 3. april fra kl. 17,00 til 20,00        vi skyder 200meter med jagtriffel

og 50 meter med salonriffel. Senere skydes der                                                                                100 meter

Lørdag 4. april fra kl. 09,00 til 15,00         for mere info se under Jagtfeltskydning

Fredag 17. april fra kl. 17,00 til 20,00            indskydning og Mærkeskydning

Fredag 1. maj fra kl. 14,00 til 20,00            Indskydning   - se nedenfor for specielle regler

Fredag 15. maj fra kl. 14,00 til 20,00            indskydning og Mærkeskydning

For skydningen den 15. maj gælder flg regler:

Afholdes fredag den 15. maj mellem kl 14 og 20. på banen ved Skækkehøj 7, 6310 Broager.

Reglerne er, at vi højst må være 10 personer tilstede på een gang (incl P-plads) og vi skal til en hver tid holde to meters afstand mellem hver enkelt person. Det gælder også på P-Pladsen.

Skydningen kommer til at foregå med 3 skytter på linjen ad gangen og med en skydetid på 20 min.

Der er markering med fluer på skiverne.

Der er ikke mulighed for personlig instruktion.

Du skal selv medbringe et underlag hvis du ønsker et sådan.

Klubhuset kan ikke bruges.

Der er ikke mulighed for at købe drikkevarer eller pølser.

Hvis du ønsker at skyde den 15. maj så send snarest en mail til Simon på

jagtskydning.dk@gmail.com

med angivelse af hvilken tidsperiode du kan skyde i ( f.eks 14 til 17  eller 18 til 20)

Simon sender en bekræftelse tilbage til jer med det præcise tidspunkt vi reserverer til dig.

Derefter skal du med det samme betale 50 kr på MobilePay til modtager: 0371SS  hvorefter jeres reservation er godkendt.

Det er ikke muligt at betale med kontanter på skydebanen - du skal forudbetale.

HUSK:   Vi SKAL stadigt se jagttegn og riffeltilladelse så husk at medbringe disse.  Du kan alternativt tage et billede af de to, strege CPR-nummeret over og derefter vedhæfte billedet til Simon.

HUSK:   Kom først til det aftalte tidspunkt og kør hjem lige efter skydningen, så vi kan leve op til kravet om max 10 personer ad gangen.

Kontaktperson:  Simon Lorenzen - mail:  simon@lorenzen-racing.dk