• Bukkejagt

• Priser Bukke jagt

• Priser Hjorte/drivjagt

Forberedelser før jagten
      Ps: Klik på billedet hvis du vil se det i stor størrelse.

Sådan en buk kunne måske friste ?
    (opsats 433g)

Eller måske sådan en ? (opsats 550g)

Inden bukkejagen skal nedenstående være i orden:

Vigtigt !!
    Der kan blive foretaget kontrol af jagtdokumenter på mange jagtforeningsrevirer – men også på nogle af statsrevirerne – i Polen. Myndighederne kan checke, om de udenlandske jægere har alle papirer og tilladelser i orden for at kunne jage i Polen. Så det er derfor meget vigtigt at medbringe gyldigt Dk-jagttegn, våbentilladelse, EU-våbenpas, Polsk Voucher samt personlig pas som tidligst udløber 3 mdr efter jagten. I tilfælde af kontrol, hvor disse ting ikke er i orden, kan man risikere store bøder og sågar fængsel, også reviret kan få problemer, hvis det viser sig, at de har tilladt jægere at gå på jagt uden at have den nødvendige dokumentation i orden !

Ønsker du at skyde vildsvin, er det en fordel at din hånd/våbenkikkert har god lysstyrke.

Ved bestilling af bukkejagten betales alle faste opkostninger for jagt og ophold = depositum:

6 pürsch / 3 døgn/ 4  jagtdage koster 508 Euro/ 3.841,-kr,

samt div. gebyrer 180,-kr= i alt 4.021,-kr.

8 pürsch / 4 døgn/5  jagtdage koster 650 Euro/ 4.914,-kr,

samt div. gebyrer 180,-kr=i alt 5.094,-kr.

OBS:

For jagtåret 2018 har vi indgået aftale med Jagra om fastpris for kørsel på revirene i Polen!

Den faste pris andrager 50 Euro pr jagtdøgn = 3 Jagtdøgn/6 Pürsch=i alt=150,-Euro, eller 1.134,-Kr

Beløbet 50 Euro pr jagtdøgn, skal nu betales hjemmefra, sammen med beløbet for Jagt & ophold:

3 døgn/6 pürsch, incl. kørsel på jagt i polen, koster så alt i alt = 5.155,-Kr

4 døgn/8 pürsch, incl. kørsel på jagt i polen, koster så alt i alt = 6.606,-Kr.

Resten:

Trofæafgift, Evt. Kat S ophold & evt. ekstra opholdsdage eller ekstra måltider betales i Euro og dette skal normalt ske inden du forlader jagtreviret i Polen!!

Ved bestilling af jagten bedes du medbringe kopi af dit  EU-våbenpas  og dit danske jagttegn.

Trofæerne: -(Bukkeopsatsen/hele kraniet minus underkæbe minus 90 g) –

opmåles/vejes normalt 24 timer efter de er afkogt & rengjort, så skyder du en buk den sidste opholdsdag, - ja så vil du ofte komme til at betale for våd vægt!(Til forhandling evt. minus 10-20g).

Kan du ikke acceptere at betale for våd vægt,- ja så vil jeg anbefale, at du forlænger opholdet  med et ekstra døgn, eller måske bare nogle timer / ekstra måltid (koster ca 100,-kr) !

…En helt anden mulighed er, at du ”nøjes” med at skyde svin den sidste aften/morgen.

Under jagtopholdet:

Hvis dine forventninger indfries, og du ønsker at give drikkepenge - ja så er: 10 -15 Euro pr skudt buk eller svin meget passende.

Protokol:

Når trofæerne er vejet, indføres de i jagtprotokollen, den indeholder antal nedlagt vildt med angivelse af vægt og er gældende som grundlag for toldfri udførsel af trofæer fra Polen. Husk at få indført evt indsigelser i protokollen og kontroller altid indholdet inden den underskrives !

Obs:   Husk at kontrolskyde dit våben inden du tager på jagt !!

4 Kronhjorte / samme morgen / Revir Golabki.

Klik på billedet for at se det i stor størrelse

Brian Vestergård med guldmedalje hjort 9,0 kg Revir : Golabki.

Klik på billedet for at se det i stor størrelse.

Dåhjort/gevir vægt 3,05Kg, Revir: Wiag.

Klik på billedet for at se det i fuld størrelse.

Inden hjortejagten, skal nedenstående være i orden:
    Gyldigt jagttegn, EU-våbenpas, Polsk Voucher og Dk-pas som tidligst udløber 3 mdr efter rejsen.
    Hjortejagt foregår ofte i tusmørke, så det er absolut en fordel hvis din hånd/våbenkikkert har en rigtig god lysstyrke !
    Ved bestilling af hjortejagten betales depositum for 4 dages jagt & ophold,  samt leje af jagtvæsenets biler 4x50€, samt div. gebyrer = Alt i alt 6.606,-Kr

Resten:

Trofæafgift, evt ekstra opholdsdage/måltider & ophold (Kat S) , betales direkte i Polen.
    Obs. Der betales i EUR0, normalt inden du forlader reviret !
    Det er ikke nødvendigt at fremsende dit pas, du kan nøjes med at fremsende kopi af dit Danske jagttegn samt dit EU-våbenpas:

Medbring EURO på rejsen, danske kr har en dårligere vekselkurs i Polen!.

Under jagtopholdet:
    Ved ankomst på reviret/indkvarteringen, vil tolk/guide stå klar til at møde os, inden jagtens start afholdes et lille informationsmøde, på dette møde er det vigtigt, at du fremfører dine forventninger til jagten, - jagtform, ønsker om afskydning m.v. Polakkerne vil gøre alt for at leve op til dine forventninger, lufter du her tanken om drikkepenge, - ja så skader det ikke !!
    Hvis dine forventninger indfries, og du ønsker at give drikkepenge -
    ja så er: 50 til max. 75 Euro pr skudt hjort, eller måske:
    10 Euro Pr jagt/Pürsch meget passende.
    Husk at kontrolskyde dit våben inden du tager på jagt !
    Trofæafgift:
    Hele kraniet minus underkæbe vejes normalt 24 timer efter de er afkogt/rengjort, så skyder du en hjort den sidste opholdsdag,- ja så vil du ofte komme til at betale for våd vægt.. (evt minus100g!)
    Kan du ikke acceptere at betale for våd vægt,- ja så vil jeg anbefale, at du forhandler dig frem til et fradrag for våd vægt, - (inden du skyder) ! …Ellers kan du jo bare ”nøjes” med at skyde hundyr eller svin den sidste aften/morgen.

Protokol: